Ki te whakamatautau, ta raatau mahi mo te whakahaere i nga whakahoutanga, me te pehea e whakatika ai i te tauineine. 9. Ko nga painga o te Seo me te tirohanga o te react i nga tono taketake mo te taupānga pūkoro SEO me te arotautanga toa toa (aso) he mea nui kia kitea. Ko te mahi maeneene o te tangata whenua ka whakaheke i te reiti tāwhana me te whakanui ake i te whakaurunga, ka whai hua pai ki te rangatira o to pakihi i runga i nga toa toa google me te taupānga. Te taupū tuatahi-waea: he tere, he hoa-kaiwhakamahi nga wheako pūkoro kei runga ake i nga miihini rapu. Te arotautanga o te toa taupānga (aso): he pai te mahi a te tauhohe i nga taupānga taketake i runga i nga toa taupānga, me te whakapai ake i to raupapatanga me to tirohanga.
Me pehea te tiimata Rarangi Tau Whatsapp me te react native mo to pakihi Ko te tiimata me te react native app whanaketanga he ngawari ake i to whakaaro: tautuhi i o whainga: he aha taau e hiahia ana kia tutuki i to taupānga? Whiriwhiria te roopu whanaketanga tika: korero ki nga tohunga hei arahi i a koe i roto i te mahi. Tīmatahia me te iti rawa o te hua whaihua (mvp): arotahi ki nga ahuatanga tino nui ka hanga ki runga i a koe e whiwhi urupare ana. Ko nga whakaaro whakamutunga: ko te heke mai o te react native app development Kei te whanake haere tonu te whanaketanga taupānga pūkoro, a ko te react native kei mua i tenei huringa.
Ma te whakamahi i te react native, ka taea e nga pakihi te noho whakataetae, te whakaiti i nga utu, me te whakanui ake i te whakauru a nga kaiwhakamahi. Mena kei te whakaaro koe ki te whakawhanake i tetahi taupānga pūkoro, koinei te wa ki te tirotiro i nga painga o te react native. Me toro atu ki ta maatau ratonga whanaketanga taupānga taketake i tenei ra, ka taea te hanga tahi i tetahi mea whakamiharo! Ko te kaikorero Nihokikorangi kawe he tino pai mo te hunga e aroha ana ki te puoro, ma te kaikorero Nihokikorangi paku e whakarato oro kounga i roto i te rahi kiato. Ko te kaipupuri mowhiti atamai he taputapu waea huatau me te mahi hei taapiri i tetahi paparanga whakamarumaru me te whakamahi.
|